MALISHEVË

Ballina MALISHEVË

Nënkryetari Berisha dhe drejtori Hoti, vizituan pacientët në dializë

Nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, i shoqëruar nga drejtori për shëndetësi Liridon Hoti dhe ai për buxhet, Valon Mazreku, sot kanë vizituar...

Malishevë: Orari për mësimdhënës që do ti nënshtrohen testit me shkrim

Orari dhe lista përfundimtare e kandidatëve për mësimdhënës, që do ti nënshtrohen testit me shkrim, i cili mbahet më 20.08.2018. Kliko KËTU

Fillon rregullimi i një rruge në Kijevë

Në fshatin Kijevë, ka filluar rregullimi i një rruge e gjatë rreth një kilometër, e cila lidhë një pjesë të fshatit me qendrën dhe...

Filloi rregullimi i 14 rrugëve në qytetin e Malishevës

Në kuadër të rregullimit të infrastrukturës rrugore, brenda qytetit në Malishevës, sot ka filluar rregullimi i 14 rrugëve, të cilat do të shtrohen me...

Meremetohen 15 shkolla në Malishevë

Në kuadër të përgatitjeve për fillimin e vitit të ri shkollor, Komuna e Malishevës, është duke e bërë rinovimin e 15 shkollave, të cilat...

Malisheva ka 4.3 milion euro për investime kapitale në 2019-ën

Komuna e Malishevës, për vitin 2019 ka një buxhet prej 14.5 milion euro, ndërsa prej tyre 4.3 milion euro, janë të parapara për investime...

Malisheva mbulohet nga mbeturinat

Malisheva është mbushur me mbeturina në mungesë të kontejnerëve. Një qytetar nga Malisheva ka raportuar në kushte anonimiteti për këtë rast, duke akuzuar komunën për...

Nis rregullimi i një pjese të shtratit të lumit Mirusha

Kanë filluar punimet në rregullimin e shtratit të lumit Mirusha, në pjesën e Banjës, përkatësisht nga pishinat e deri në lagjen e Samadraxhëve, apo...

Në Burim të Malishevë, kanë filluar të realizohen dy projekte

Në fshatin Burim (ish Joviq), kanë filluar të realizohen dy projekte me rëndësi për fshatin. Projekti i parë është ai i zgjerimit të rrjetit...

Digjet stalla në Dragobil të Malishevës

Një person ka raportuar se në rrethana të panjohura i është djegur stalla e bagëtive e mbushur me ushqim si dhe makineri bujqësore, përjcjell Malisheva...
- Advertisement -

TË FUNDIT