OPINIONE

Ballina OPINIONE

Berisha në shtegun e Gjarprit

Shkruan: Andi Bushati Në shpërthimin sa hipokrit dhe meskin të Hashim Thaçit, kundër Sali Berishës, ka diçka përtej lëndimit të një politikani të sfiduar publikisht...

Hashim Thaçi nuk gënjen për Berishën, por për vete!

Sali Berisha i ka bërë boll dëme Kosovës. Jo se e urren atë ose ka pasur ndonjë plan kundër saj. Sali Berisha nuk ka...

Institucioni Adem Demaçi

Valon Murati Baci ka qenë njeri i dashuruar me lirinë. Kësaj dashurie i ka qëndruar besnik deri në fund. Ka qenë i paepur, i pandalshëm,...

Kujdes nga paralajmërimet e Rusisë në Serbi

James Ker-Lyndsay Gjatë dy viteve të fundit, roli i Rusisë në Ballkanin Perëndimor po fiton gjithnjë e më shumë vëmendje. Ndërsa e dimë se Moska...

Pagarusha, vendi që strehoi mijëra refugjatë

Pagarusha është njera ndër vendbanimet më të mëdha të Komunës së Malishevës. Shtrihet në luginën e rrjedhës së epërme të pellgut të lumit Topluha....

Roli i OSBE-së në Malishevë dhe takimet në fshatin Dragobil

Me luftimet e UÇK-së në pranverë dhe verë të vitit 1998 situata në Kosovë ishte përshkallëzuar dhe ishte bërë mjaft dramatike. Problemi i Kosovës...

Malisheva në prizmin e gazetarëve amerikan 1998

20 vjet më parë - Malisheva në prizmin e gazetarëve amerikan 1998. Të ardhur në Kosovë e Malishevë nga direktivat dhe sugjerimet e profesorit...

Ja çka shkruante 20 vjet më parë gazetari britanik për Malishevën

Në kopertinat e këtij libri të gazetarit anglez T.Judah (Xhuda) është godina e demoluar e shkollës fillore në Astrazup...! Plaku me plis është Sefë...

Hakmarrja ‘e vonuar’ e LDK-së!

Opinion nga Kimete Berisha Hakmarrja ‘e vonuar’ e LDK-së! Të bojkotosh varrimin e Adem Demaçit për shkak të bindjeve dhe mendimeve të tij të lira për...

Demaçi, njeriu që tradhëtoi iluzionet e veta për Kosovën

Ndërsa kishim filluar të krijonim rankimet e para të atyre që kishin bërë më shumë vite burgje në vitin 1991, Adem Demaçi u shfaq...
- Advertisement -

TË FUNDIT