Ballina KOMUNA Hapet marketi “Dinna” në Malishevë, garanci dhe cilësi të produkteve

Hapet marketi “Dinna” në Malishevë, garanci dhe cilësi të produkteve

1180

Me një ceremoni solemne dhe atmosferë është hapur marketi “Dinna” në Malishevë.

Ky investim ka për qëllim të ofrojë për konsumatorët  një llojllojshmëri produktesh, dhe cilësi të lartë.

Marketi “Dinna”, disponon paisjet më moderne  të kohës për ruajtjen e artikujve konformë standarteve më bashkohore.

Pamja atraktive dhe produktet e freskëta, si nga vendi ashtu edhe jashtë tij, janë disa prej karakteristave të marketit të ri.

Marketi “Dinna”, ndodhet afër stacionit të autobusëve, në qendër të Malishevës.