Ballina SPORT Të rinjtë e Malishevës kundër emrit të tifozëve “Çelikët”, kjo është kërkesa...

Të rinjtë e Malishevës kundër emrit të tifozëve “Çelikët”, kjo është kërkesa e tyre

2050

Të rinjtë e Malishevës janë deklaruar kundër emërimit të tifozëve “Çelikët”. Ata në rrjetet sociale janë duke kërkuar ndryshimine këtij emri, pasi sipas tyre kjo e fundit nuk përfaqëson asgjë.

Kërkesa e tyre e tyre është që emri i tifozëve të jetë “Tornado”.

Ata kanë zbuluar edhe arsyet pse duhet të ndodhë ky ndryshim.

Ja shkrimi i plotë:

Sporti ne Malishevë e ne veqanti Futbolli eshte ne rrugë te mbar.
KF UV “Malisheva” eshte duke treguar suksese dhe rrezulltate te jashtzakonshme e qdohere e me shumë qytetaret jan afer ketyre djelmoshave si tifoz te zjarrt , por per fat te keq grupi i tifozeve qe quhet Çeliku nuk perfaqeson asgje lidhje me sportin apo me ndonje sportist ne te kaluaren.

Ne si rini dhe qytetar te Malisheves ju bëjm thirrje Kuvendit Kumunal Malisheve perkatesisht drejtoris per rini kulturë dhe sport qe grupi i tifozeve ne Malishevë te quhet TORNADO, per shume arsyeje duke ditur kontributin e dikurshem ne sport te viteve te paraluftes te futbollistit Ibrahim Mazreku , i cili eshte edhe Deshmor i Kombit e qe nofka ti ishte

TORNADO.

Lavdi vepres se Ibrahim Mazreku “TORNADO”
Lavdi gjithe Deshmoreve.