Ballina KOMUNA Ndërron jetë në moshë të re mjekja Fitore Mazreku-Kryeziu

Ndërron jetë në moshë të re mjekja Fitore Mazreku-Kryeziu

2058

Ka ndërruar jetë në moshë të re Fitore Mazreku-Kryeziu, mjeke e njohur nga Malisheva. Vdekja e saj në moshë të re ka tronditur Komunën e Malishevës por edhe më gjerë. 

Lajmi për vdekjen e Fitore Mazreku-Kryeziu tronditi edhe të gjithë stafin e QKMF “Shpëtim Robaj” në Malishevë ku ajo punonte.

Varrimi bëhet sot më 22/04/2019. Ora 13:00 në Bubavec.

Ngushëllime familjeve Mazreku dhe Kryeziu dhe të gjithë atyre që e njohën të ndjerën.