Ballina KOMUNA Inspektorati komunal largon pikën e një lotarie brenda hapësirave të postës

Inspektorati komunal largon pikën e një lotarie brenda hapësirave të postës

140

Inspektorët komunal të Malishevës, sot kanë larguar një pikë të shitjes së një lotarie, e cila ishte duke funksionuar brenda hapësirave të Postës së Kosovës, në Malishevë. Pasi lojërat e fatit janë ndaluar, inspektorët komunal e kanë larguar edhe këtë pikë e cila ishte duke vepruar brenda objektit të “Posta e Kosovës” sh.a. në Malishevë.

Sipas drejtorit të Drejtorisë së Inspektoratit, Dibran Kastrati, inspektorët komunal, me të marrë informacionin se një nga lotaritë, e ka një pikë të saj brenda objektit të postës, kanë reaguar menjëherë dhe e kanë bllokuar dhe mbyllur edhe këtë pikë, si dhe kanë larguar reklamën e vendosur brenda objektit.

Kuvendi i Kosovës ka marrë vendim për ndërprerjen e veprimtarisë së lojërave të fatit dhe inspektorët komunal do ti ndërpresin të gjitha këto veprimtari, që tanimë janë të ndaluara.

Posta e Kosovës, paraprakisht kishte marrëveshje me kompaninë e lojërave të fatit, “EuroLloto”, dhe kjo tani është ndaluar nga inspektorët komunal.