Ballina M'THE T'THASH Bebe Rexha flet me krenari shqip në emisionin “The Jonathan Ross Show”

Bebe Rexha flet me krenari shqip në emisionin “The Jonathan Ross Show”

144

Këngëtarja me origjinë shqiptare Bebe Rexha nuk e ka mohuar kurrë origjinën e saj.

Madje ajo flet me krenari për vendin nga vjen.

E ftuar në emisionin e famshëm amerikan “The Jonathan Ross Show”, Rexha pohoi se flet gjuhën shqipe dhe e viziton Shqipërinë së bashku me prindërit e saj.

Këngëtarja u shpreh se e mikson gjuhën shqipe me anglishten, duke dhënë edhe një shembull.

“Po, unë flas shqip-anglisht! Për shembull, nëse dua të pyes ku janë patatet e skuqura, pyes: Ku janë potato chips?”, tha ajo në shqip.