Ballina KOMUNA Trafoja në Damanek rrezikon seriozisht banorët

Trafoja në Damanek rrezikon seriozisht banorët

139

Trafoja e cila ndodhet në lagjen e kastratëve në fshatin Damanek përveçse e pasiguruar (e hapur) ajo qëndron në një puset të ujit dhe si tillë përbënë rrezik për banorët e fshatit e sidomos për fëmijët pasi që uji i grumbulluar aty përçon rrymën, sipas banorëve të fshatit edhe pse KEDS-i është i njoftuar për këtë problem nuk ka ndërmarr asnjë veprim për sanimin e këtij problemi. /MP