Ballina KOMUNA Sondazhi: A janë të kënaqur qytetarët e Malishevës me qeverisjen Begaj? Ja...

Sondazhi: A janë të kënaqur qytetarët e Malishevës me qeverisjen Begaj? Ja si votuan malishevasit

738

Malisheva Magazine ka realizuar një sondazh me pyetjen se a janë të kënaqur qytetarët e Malishevës me kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj.


Në ketë sondazh kanë votuar gjithsej 1440 persona. Si të kënaqur me qeverisjen Begaj janë 730 votues ose përkthyer në përqindje me 51 për qind, ndërsa të pakënaqur me ketë qeverisje janë 710 votues ose përkthyer në përqindje 49 për qind.

Në ketë sondazh, dallimi është shumë i vogël në vota ose thënë me saktë janë vetëm 20 vota dallim.

Ky sondazh vije në prag të një vjetorit, nga koha kur Begaj mori besimin për të vazhduar mandatin e tij edhe për katër vite tjera në krye të Malishevës.

Ndërkaq, ju njoftojmë se në ditët në vazhdim do të vazhdojmë me sondazhe tjera, për personalitete dhe tema të tjera.

Në vazhdim ju sjellim disa nga detajet e sondazhit: