Ballina A E DINI SE... Kështu na ka bërë horë një turist ndërkombëtar që e vizitoi Kosovën...

Kështu na ka bërë horë një turist ndërkombëtar që e vizitoi Kosovën (FOTO)

SHPËRNDAJE
Oliver Smith, një turist që sapo ka ardhur në Kosovë, ka treguar në faqen e tij në Twitter se në vend pa tmerrin.


Malet e Kosovës është e vërtetë se nuk pastrohen dhe në to hedhen mbeturina të shumta nga persona të papërgjegjshëm.

Këtë pamje e pa edhe turisti Smith, i cili mbeti i shokuar nga mbeturinat që gjendeshin në një mal të Kosovës.

“Sapo arrita në Kosovë, në shtetin më të ri të Evropës. Këto male janë shtëpia e arushave, ujqve dhe rrëqebulli”, ka shkruar ai, derisa ka publikuar fotografinë e malit që është i stërmbushur me mbeturina.

Fotografia është nxjerrë në Facebook nga Virtyt Gacaferi, njohës i turizmit dhe person që merret me promovimin e turizmit kosovar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here